13.05.2009. / 11:08

Autor: Katarina Zorić

Glavašev sin: Pozivam vlastodršce da pošalju policiju po mene i privedu me

Smatra kako se i tim zadnjim potezom pokazuje da nisu su svi jednaki pred zakonom, a on ne želi da itko snosi posljedice nečega što je on napravio

Filip Glavaš u svojim izjavama jako podsjeća na svoga ocaFilip Glavaš u svojim izjavama jako podsjeća na svoga ocaFilip Glavaš, sin odbjegloga Branimira Glavaša, prozvao je danas PU Osječko-baranjsku jer ga nisu pozvali na obavijesni razgovor zbog paljenja HDZ-ove zastave na predizbornom skupu HDSSB-a održanom u nedjelju u Belišću.

Filipa, naime, smeta što je poziv dobilo nekoliko članova HDSSB-a, ali ne i on, piše Jutarnji list. "Zastavu sam zapalio ja i to istu onu koju je moj otac čuvao 20 godina, a zapalio sam je jer su Ivo Sanader i HDZ mom ocu nanijeli nepravdu, progonili ga četiri godine, lažno optužili i presudili u političkom procesu", izjavio je Filip Glavaš.

Kako je rekao, tim je potezom želio svima dati na znanje da iza nepravde koju je doživio njegov otac stoji Ivo Sanader. "Neki će reći da je to nasilnički ili huliganski čin, ali ja u ovom trenutku nemam drugog načina boriti se protiv sramne nepravde koju je Sanader nanio mome ocu", poručio je Glavašev sin.

Kaže da je zamolio sve koji su dobili policijski poziv da se na njega ne odazovu jer, kako je rekao, za paljenje zastave treba odgovarati on. "Moji stranački prijatelji su me u tome odlučili podržati i ne odazvati se policiji dok ne pozovu i mene", istkanuo je Filip Glavaš.

"Pitam se je li razlog zašto me nisu pozvali to što se za nekoliko dana održavaju lokalni izbori pa vlastodršci misle da bi privođenje Glavaševog sina štetilo HDZ-u, znači li to da se iza takvog perfidnog postupka krije bojazan da bi za građane bilo malo previše sada početi proganjati i Glavaševog sina?", izjavio je Filip stilom koji jako podsjeća na njegova oca.

Smatra kako se i tim zadnjim potezom pokazuje da nisu su svi jednaki pred zakonom, a on ne želi da itko snosi posljedice nečega što je on napravio.

"I zato pozivam vlastodršce da pošalju policiju po mene, privedu me, a ako treba i sude!", poručio je sin Branimira Glavaša.

Vezane vijesti

Glavaš odbio Karamarka

Glavaš odbio Karamarka

Branimira Glavaša u mostarskom zatvoru vrlo često posjećuju poznate javne osobe iz Hrvatske, tako da sama po sebi nije naročito zanimljiva činjenica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika