14.05.2009. / 11:58

Autor: Anamarija Kronast

Kladioničari u Moskvi: "Lijepa Tena" jedino čudom može u finale, lošiji samo Slovenci

U savjetima za potencijalne kladioničare našoj skldbi nisu upućene nimalo lijepe riječi. Piše, naime, kako je riječ o novoj pjesmi, no da je ista toliko loša i staromodna kao da je rađena prije stotinu godina

Igor Cukrov i Andrea Šušnjara (Foto: Reuters)Igor Cukrov i Andrea Šušnjara (Foto: Reuters)Uoči večerašnjeg nastupa Igora Cukrova i Andreje Šušnjare na drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga u Moskvi, naša skladba "Lijepa Tena" na kladionicama stoji stravično!

Naime, osim što imaju nezahvalnu, prvu poziciju, a nakon njih nastupa još 17 izvođača, kladioničari i obožavatelji ove manifestacije ne daju nam nikakve šanse.O pobjedi gotovo više nitko ni ne razmišlja, a iako bi veliki uspjeh bio i plasman u finale, malo je onih koji vjeruju da će se takvo što uistinu i dogoditi.

U savjetima za potencijalne kladioničare našoj skladbi nisu upućene nimalo lijepe riječi. Piše, naime, kako je riječ o novoj pjesmi, no da je ista toliko loša i staromodna kao da je rađena prije stotinu godina.
Za utjehu, ni našim se susjedima iz Slovenije ne piše ništa bolje, a nadaju se da nakon Eurosonga nikada više neće čuti slovensku pjesmu.

Skladbu Cipra vrijeđa se još i gore jer se gledateljima savjetuje da za vrijeme trajanja radije iskoriste to kao pauzu i odu u toalet. Koliko su u svojim procjenama u pravu, vidjet će se već večeras.

Vezane vijesti

Švedska pobjednica Eurosonga

Švedska pobjednica Eurosonga

Švedska pjevačica Loreen s pjesmom "Euphoria" pobijedila je na ovogodišnjem Eurosongu održanom u azerbajdžanskom glavnom gradu Bakuu. Loreen je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika