15.05.2009. / 10:43

Autor: Anamarija Kronast

Ponovno “da”: Madonna se udaje za Jesusa

Informaciju je novinarima otkrio manekenov otac Luiz Heitor Pinto da Luz koji je odao i da će se ceremonija održati po običajima koje propisuje Kabala

Madonna je Jesusa upoznala na snimanju za W magazin (Foto: Steven Klein)Madonna je Jesusa upoznala na snimanju za W magazin (Foto: Steven Klein)Kraljica popa Madonna ne prestaje iznenađivati svojim postupcima, a premda zlobnici tvrde kako se još nije osušila tinta na njezinim dokumentima za razvod, već planira novo vjenčanje. Odabranik njezinog srca je mlađahni Jesus, a ako je vjerovati njegovom ocu Luizu Heitor Pintu da Luzu, par se namjeravati vjenčati po običajima koje propisuje Kabala, čija je Madonna gorljiva sljedbenica.

Moguće je da se ceremonija održi već ovog vikenda u New Yorku, a Jesusov otac tvrdi kako im je dao svoj blagoslov, ironično dodajući kako im isti zapravo i nije bio potreban jer ionako već neko vrijeme žive zajedno. Odao je i da se njegov sin sjajno slaže s Madonnino troje djece koja ga obožavaju, a on im posvećuje puno vremena.

Demantirao je i navode o tome kako njegov sin ne govori dobro engleski, a kraljica popa mu plaća privatne satove kod učitelja koji svoje usluge naplaćuje 1000 dolara tjedno.
Dakako, otkako je dečko jedne od najpopularnijih žena na svijetu, karijera mladog manekena strelovito je krenula uzlaznom putanjom, no njegov otac je uvjeren kako novac neće promijeniti Jesusa.
Dodao je, doduše, kako on uživa u materijalnim stvarima, no one mu nikada nisu bile prioritet.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika