15.05.2009. / 11:36

Autor: Anamarija Kronast

Boris Novković i Tony Cetinski: Muški duet i razgovori o bebama

Iako je u početku Boris Novković ovu pjesmu htio poslati na Doru od toga je odustao, ali je u međuvremenu izmjenio tekst i glazbu te je prilagodio pravom muškom duetu

Boris Novković i Tony CetinskiBoris Novković i Tony CetinskiBilo je pitanje vremena kad će dva najpopularnija hrvatska pop pjevača , Tony Cetinski i Boris Novković, ujediniti svoje glasove. "Nek' se raduje" prvi je njihov duet za koji su glazbu napisali Boris Novković i Franjo Valentić, tekst Boris i Fayo, a aranžman Nikša Bratoš.

Iako je u početku Boris ovu pjesmu htio poslati na Doru od toga je odustao, ali je u međuvremenu izmjenio tekst i glazbu te je prilagodio pravom muškom duetu.

Pjesma 'Nek se raduje' govori o prijateljstvu, dvojci prijatelja i ljubavi.

Borisu je ovo treći takav duet, a obzirom na prethodna dva, "Daleko" s Kemalom Montenom i "Malo nas je, al' nas ima" s Dinom Dvornikom koji su postali hitovi , ne sumnjamo da će pjesma "Nek' se raduje" uskoro zavladati radijskim eterom.

Inače, obojica su nedavno psotali očevi. Tony po drugi, a Boris po prvi put pa su zajednički susret "začinjeni" razgovorom o glazbi, ali i bočicama, i pelenama.

Vezane vijesti

Poslušajte nešto drugačije: Perpetuum Jazzile obradili veliki hit Tonya...

Poslušajte nešto drugačije: Perpetuum Jazzile obradili veliki hit Tonya Cetinskog

Slovenska i svjetska vokalna atrakcija Perpetum Jazzile i hrvatski "kralj pop scene", kako ga mediji nazivaju, pjevač Tony Cetinski obradili su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika