16.05.2009. / 11:04

Autor: Nacionalova redakcija

Odgođen Depeche Mode: 'Zatražili smo termin u rujnu, ali još ništa nije sigurno'

"Što se tiče povratka novca vrlo brzo ćemo dobiti i prenijeti tu informaciju javnosti. Nešto novca ćemo sigurno morati vratiti jer možda svim fanovima neće odgovarati novi datum pa ćemo im svakako ponuditi mogućnost vraćanja novca", kazao je Ivanković

Nakon što su pojedini mediji danas objavili da će je odgođeni koncert grupe Depeche Mode u Zagrebu nanovo dogovoren za 16. rujna ove godine, organizatori Lupa Promotion priopćili su kako datum za sada ipak nije potvrđen. "Naravno da želimo odraditi koncert Depeche Modea da se ne razočara 18.000 fanova koji su kupili karte. Intenzivno pregovaramo s bendom i Live Nationom, ali drugi datum još nemamo dogovoren i svi koji tvrde drugačije maštaju i imaju neprovjerene informacije.

Nismo fiksirali niti jedan datum, niti bend još zna kada će nadoknađivati otkazane koncerte i hoće li svi uopće biti odrađeni. Točno je da je Lupa promotion zatražila od Arene slobodne datume u rujnu. Prvi slobodni datum je 16. rujna i blokirali smo taj datum, ali i neke druge datume poput 22. rujna jer ne planiramo samo koncert Depeche Modea, nego i neke druge projekte" - izjavio je za Večernji list Vladimir Ivanković, direktor Lupa Promotiona.

Podsjetio je da je razlog otkazivanja zagrebačkog koncerta iznenadno oboljenje pjevača Davida Gahana, te da se zbog toga trenutačno ne može govoriti o nekom konkretnom datumu, jer će 'sve ovisiti o njegovom oporavku.' Za ovaj je koncert prodano više od 18 tisuća ulaznica, a Lupa promotion za sada nije donijela odluku o povratku novca onima kojima ne pašu novi termini.

"Što se tiče povratka novca vrlo brzo ćemo dobiti i prenijeti tu informaciju javnosti. Nešto novca ćemo sigurno morati vratiti jer možda svim fanovima neće odgovarati novi datum pa ćemo im svakako ponuditi mogućnost vraćanja novca", kazao je Ivanković.

Vezane vijesti

Depeche Mode oduševili publiku u zagrebačkoj Areni

Depeche Mode oduševili publiku u zagrebačkoj Areni

Britanska elektro pop skupina Depeche Mode održala je večeras koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni u okviru svjetske turneje "Sounds Of The Universe"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika