18.05.2009. / 08:26

Autor: Katarina Zorić

Alenka Košiša Čičin-Šain pokušala pregaziti policajca pa završila u pritvoru

Policija još uvijek utvrđuje zbog čega se Alenka Košiša Čičin-Šain opirala identifikaciji, a utvrđivanju činjenica pomoći će i nadzorna kamera MVP-a koja je snimila ispad političarke

Alenka Košiša Čičin-ŠainAlenka Košiša Čičin-ŠainAlenka Košiša Čičin-Šain, predsjednica Gradskog odbora zagrebačkog HNS-a, pokušala je pregaziti policajca pa je završila u pritvoru. Policija ju je privela sinoć oko 20 sati nakon što se opirala policajcu koji joj nije dao da se parkira na zabranjenom mjestu ispred Ministarstva vanjskih poslova na Zrinjevcu.

"Policajac koji radi u osiguranju veleposlanstva zatražio je da mu da osobnu iskaznicu, no ona je to odbila učiniti. Pokušala je otići pa je policajac u namjeri da je spriječi stao iza njezina vozila, no ona se nije zaustavila. Policajac je potom izvadio pištolj – rekla je Večernjem listu glasnogovornica PUZ-a Aleksandra Ljuba i dodala da policajac nije ozlijeđen.

Policija još uvijek utvrđuje zbog čega se Alenka Košiša Čičin-Šain opirala identifikaciji, a utvrđivanju činjenica pomoći će i nadzorna kamera MVP-a koja je snimila ispad političarke.

Predsjednica Gradskog odbora zagrebačkog HNS-a sinoć je bila na obradi u 1. policijskoj postaji u Petrinjskoj ulici, a Ministarstvo unutarnjih poslova provodi unutarnju kontrolu koja će ustanoviti je li ozlijeđeni policajac postupio prema pravilima službe.

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika