22.05.2009. / 14:00

Autor: Andrea Belin

Ivana Paris želi estetsku operaciju stražnjice

Osim Ivane, Simona se opterećuje svojim grudima. "Pogledaj kako se treseju", pokazala je gazdarica Petri

Ivana Paris svojim sustanarima nije smiješnaIvana Paris svojim sustanarima nije smiješnaNakon nekoliko mjeseci izolacije od ostatka svijeta, farmerice su počele brinuti o svom izgledu. Naime, ni jedna stanarka nije u potpunosti zadovoljna svojim atributima. Ivana Paris bi promjenila izgled stražnjice. "Nos ne bih dirala, obraze imam.

Uglavnom na licu ne bih ništa, a na tijelu bih si samo napravila stražnjicu", kazala je misica na što joj je Mario odbrusio da bi joj bio najbolji potez kada bi si napravila mozak. Osim Ivane, Simona se opterećuje svojim grudima. "Pogledaj kako se treseju", pokazala je gazdarica Petri.

Nakon komentiranja izgleda, dio ekipe nastavio je vrijeđati Ivanu. Kako bi podigla raspoloženje, misica je zapjevala "Hajde da ludujemo", a ostatak ekipe je s podsmjehom promatrao njezin nastup. Simona i Mario su se složili da u tome svemu nema ništa smješno, a Mario joj je čak rekao da joj smisla za humor užasno nedostaje.

Najmlađa stanarka, Sonja izabrana je za drugu duelisticu pa su ona i mister u izolaciji. Simona je priznala Ivani da joj je jako žao Sonje dok ostatak stanara ne razumije zašto ju je Simke žali.

"'Meni je žao Sonje, ja se poistovjećujem s njom. Ti , Petra, Mario i Dino ste se uvijek držali zajedno, kao u nekom klanu. Ja sam se povukla, jer se osjećam kao da sam višak. Vi ste neki klan", priznala je Simke, a nakon toga uslijedio je razgovor o Sonjinom radu. Gazdarica je kazala kako se Sonja zaista trudi dok ostatak ekipe o tome ne želi čuti ni riječ.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika