27.05.2009. / 15:02

Autor: Andrea Belin

Nakon što je pretučena engleska misica mogla bi ostati bez noge

Zbog velikog gubitka krvi postoji mogućnost da će joj liječnici morati amputirati nogu. Odmah nakon brutalnog napada Danille je bila podvrgnuta operaciji

Danielle Lloyd (Foto: Daily Mail)Danielle Lloyd (Foto: Daily Mail)Zdravstveno stanje bivše miss Engleske, Danielle Lloyd koju su u ponedjeljak pretukle dvije djevojke u londonskom noćnom klubu Crystal, je jako zbiljno. Naime, zbog velikog gubitka krvi postoji mogućnost da će joj liječnici morati amputirati nogu.

Odmah nakon brutalnog napada Danille je bila podvrgnuta operaciji, no očigledno su se stvari dodatno zakomplicirale. Liječnici iz privatne bolnice Wellington tvrde da je unatoč svemu, dvadesetpetogodišnja Britanka imala sreće što nije ostala trajni invalid. Ipak, sljedećih nekoliko mjeseci morati će provesti na intenzivnoj fizioterapiji kako bi se potpuno oporavila.

Prije nego su liječnici napravili dvadesetak šavova, iz rane na leđima, također su iscurile velike količine krvi. Povredu na tom dijelu tijela uspjeli su sanirati još u kolima Hitne pomoći dok su se vozili prema bolnici.
Bivša missica je trenutačno kod kuće jer će s terapijama krenuti tek za dva tjedna.

Nad njezinim krevetom konstantno bdije njezin dečko, inače nogometaš Tottenhama Jamie O'Hara koji je bio s njom u klubu uoči napada.

Na žalost, ovo je već drugi put u mjesec dana da je Danielle napadnuta u noćnom klubu. Zbog čega je upravo ona meta ovakvih incidenata nikome nije poznato.

Vezane vijesti

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika