01.06.2009. / 14:21

Autor: Andrea Belin

Miss Engleske pretučena i opljačkana, ukrali joj čak i krunu

Dvadesetpetogodišnjoj Danielle Lloyd provalili su u stan i ukrali stvari u vrijednosti 168 tisuća kuna. Između ostalog, ukrali su i krunu koju je osvojila na izboru za Miss Engleske prije pet godina

Danielle Lloyd pretučena je u londonskom noćnom klubuDanielle Lloyd pretučena je u londonskom noćnom klubuBivša Miss Engleske, Danielle Lloyd ove će dane zasigurno pamtiti kao jedne od najcrnijih u životu. Nakon što je prošli tjedan po drugi put postala žrtvom premlaćivanja, dvadesetpetogodišnjoj Danielle provalili su u stan i ukrali stvari u vrijednosti 168 tisuća kuna. Između ostalog, ukrali su i krunu koju je osvojila na izboru za Miss Engleske prije pet godina.

"Njoj je ta kruna bila nezamjenjiva. Puno joj je značila", kazao je neimenovani izvor. Dvije godine poslije toga, izabrana je za Miss Velike Britanije, no i tada je ostala bez krune nakon što se gola slikala za Playboy. Ubrzo nakon toga ušla je u Big Brother kuću u kojoj se zbog nekih svojih stavova, očigledno zamjerila mnogima.

Podsjetimo, prije tjedan dana Danielle su pretukle dvije djevojke u londonskom noćnom klubu Crystal i odmah nakon brutalnog napada bivša missica je bila podvrgnuta operaciji.

Zdravstveno stanje Britanke bilo je toliko loše da su liječnici kazali da je imala sreće što nije ostala trajni invalid. Doduše, sljedećih nekoliko mjeseci morati će provesti na intenzivnoj fizioterapiji kako bi se potpuno oporavila.

Vezane vijesti

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika