28.05.2009. / 13:38

Autor: Andrea Belin

Suze na Farmi: Hoće li Simke izbaciti Ivanu Paris iz finala

U pretposljednjem tjednu napetost je veća no ikad, svi se žele domoći glavne nagrade, a ono o čemu razgovaraju je hoće li se Simona ipak "osvetit" Ivani Paris

Ivana i SimonaIvana i SimonaKako se bliži kraj reality showa, farmeri očigledno više nemaju tema za razgovor. Simona je već po ko zna koji put djevojkama pričala o ljubomori svog supruga. Naime, počela je priču kako je Ante bio ljut kada se nije javljala na mobitel, a za to vrijeme ona je bila u solariju.

"Onda ja pogledam, kada sam se digla iz solarija, a na mobitelu hrpa propuštenih poziva. I onda mi je on rekao zašto se ne javljam, a ja sam mu rekla da sam se negdje skitala, a on mi je onda poklopio", komentirala je Simke uzbuđeno. Tada je duelistica objasnila kako se kasnije ipak uspjela pomiriti sa suprugom.

No, otkrila im je kakva je bila situacija kada je otišla od supruga. "Kada smo se trebali rastati, ja sam otišla, ali sam ga zvala 50 puta na dan jer ga naprosto obožavam", priznala je Simke.

Kako se bliži vjenčanje bivše voditeljice "Golih vijesti" Gianne Apostolski, djevojke su sve više uzbuđene. Tako se poveo razgovor o buketima, a navećer su farmeri odlučili odglumiti i obred vjenčanja. Simona je bila mlada, Petra mladoženja, a Marko svećenik. "Dragi mladenci, okupili smo se ovdje da sklopimo brak" , počeo je Mario, ali ga je Simona prekinula: "Čekaj, pope, moramo kleknuti", kazala je Simke. Svi zajedno proveselili su se uz nekoliko čašica rakije i pjesme Miše Kovača.

Trebalo je odabrati i drugu duelisticu, a Simke se nikako ne može odlučiti koga bi pozvala u ring. No, kako stvari stoje u petak će se boriti s Ivanom Paris.

Vezane vijesti

WTA Sydney: Azarenki prvi naslov u 2012. godini

WTA Sydney: Azarenki prvi naslov u 2012. godini

Bjeloruska tenisačica Viktorija Azarenka pobjednica je ženskog WTA turnira u australskom gradu Sydneyju. Slavila je treća igračica svijeta protiv… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika