31.05.2009. / 12:45

Autor: Hina

Finale: Susan Boyle izmakla pobjeda

Susan Boyle, nezaposlena Škotlanđanka koja je u 48. godini spoznala planetarnu slavu zahvaljujući "aneđoskom glasu", ipak nije doživjela ispunjenje svoga sna jer je prvo mjesto u finalu natjecanja "Britanija traži zvijezdu" u subotu pripalo plesnoj skupini Diversity

Susan Boyle ipak nije bila najboljaSusan Boyle ipak nije bila najboljaVelika favoritkinja televizije ITV, Boyle se isprva činila nezadovoljnom, ali se sabrala te izjavila da su "najbolji pobijedili" i čestitala pobjednicima, prenijela je agencija AFP.

Plesna skupina Diversity koju čine deset mladih ljudi, osvojila je prvo mjesto glasovima publike.

Neudata i neugledna Škotlanđanka, volonterka u crkvi, prerasla je iz potpuno nepoznate osobe u planetarno popularnu kada je na audiciji za tv natjecanje u travnju pokazala da posjeduje raskošan glas.

Snimka njezine interpretacije pjesme "I dreamed a dream" iz mjuzikla "Jadnici", odgledana je na internetu više od 100 milijuna puta i postala je peti najgledaniji hit u povijesti YouTubea, piše agencija AP.

Boyle je odlučila upravo tu pjesmu izvesti i u finalu, no glasovi publike dali su joj u konačnici drugo mjesto.

Zbog iznenadne popularnosti Boyle je dobila prigodu nastupiti u "Oprah Winfrey Show" te istaknuto mjesto u britanskim tabloidima.

Međutim, zadnjih se dana teško nosila sa stresom izazvanim svjetlom reflektora te su zabilježeni i manji incidenti s policijom.

Prva nagrada donosi pobjedniku 100.000 funti dolara (114.490 eura) i nastup pred kraljicom Elizabetom II.

Vezane vijesti

WTA Sydney: Azarenki prvi naslov u 2012. godini

WTA Sydney: Azarenki prvi naslov u 2012. godini

Bjeloruska tenisačica Viktorija Azarenka pobjednica je ženskog WTA turnira u australskom gradu Sydneyju. Slavila je treća igračica svijeta protiv… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika