01.06.2009. / 09:26

Autor: Anamarija Kronast

S pozornice u bolnicu: Susan Boyle doživjela slom živaca

Četrdesetosmogodišnja kućanica nekontrolirano se tresla i znojila, a nakon što ju nitko nije uspio smiriti, morala je dobiti liječničku pomoć

Slava joj nije donjela srećuSlava joj nije donjela srećuNesuđena pobjednica showa 'Britain's Got Talent', kućanica Susan Boyle ipak se nije mogla najbolje nositi s činjenicom da nije pobijedila premda je čitavo vrijeme slovila za glavnu favoritkinju.

Četrdesetosmogodišnja seljanka čiji glas je osvojio suce, po hitnom je postupku nakon showa primljena u bolnicu zbog "emocionalnog stresa".

Upućeni pak tvrde da se slomila zbog medijskog pritiska i novonastale slave te doslovce doživjela slom živaca. Nekontrolirano se tresla i znojila, a nakon što ju nitko nije uspio smiriti, morala je dobiti liječničku pomoć.

Zasad iz bolnice ne žele davati nikakve informacije o tome kako se Susan osjeća niti kakve će daljnje korake poduzeti, no činjenica je da joj prvenstveno treba nekoliko dana odmora.

Vezane vijesti

Timošenko prebačena u bolnicu

Timošenko prebačena u bolnicu

Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko prebačena je u srijedu ujutro iz zatvora u Harkivu u bolnicu tog grada na istoku Ukrajine na liječenje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika