01.06.2009. / 13:37

Autor: Anamarija Kronast

Nespokoj na Farmi: Ivana Paris plače cijelu noć, ostali nervozni

Nakon burnog vikenda i diskvalifikacija, na farmi je privremeno zavladao mir, no Ivana, Dino i Mario pokazuju već prve znakove nervoze uoči finala

Ivana je cijelu noć jecalaIvana je cijelu noć jecalaNakon burnog vikenda i diskvalifikacija, na farmi je privremeno zavladao mir. Kao počasni i zadnji gazda farme izabran je Pjer. Njegovom imenovanju presudio je Mario jer su glasovi bili izjednačeni između Marije, Pjera i Renmana. Vajta je tada u svom stilu rekao novopečenom gazdi: 'To si ti lobirao po kuhinji.' Farmeri su dobili i tjedni zadatak, u kojem moraju urediti vrt i očistiti sve životinje. Marija Štrajh je dala zanimljiv prijedlog za sređivanje vrta: 'Najbolje da magarca Cvetka pustimo u vrt da pobrsti travu.' Farmeri su također i odabrali Najfarmera.

Joža je objasnio princip natjecanja: 'Vi finalisti morate svoje modele obući u narodne nošnje.' Mario je izabrao Sonju, Dino Mariju, a Ivana Vajtu. Na kraju je pobijedio Mario koji je Sonju pravilno obukao u bunjevačku nošnju. Dino se nije baš snalazio u odijevanju Marije te zaključio da Marija izgleda kao 'Pleyboyjev zečić'.

Gospođa iz komisije je upozorila Dina da halbica koju je Marija stavila na glavu okrenuta naopako, no ipak mu je dala čistu peticu. Ipak pobjednik Mario je Sonju najbolje obukao i to u mladu i zgodnu Bunjevku. Lisa je postala ponosna mama malih štenaca tako da su se farmeri razveselili novim pridošlicama.

Ivana, Dino i Mario pokazuju već prve znakove nervoze uoči finala. Ivana je plakala cijelu večer, a razlog tome je najviše bio zato što je Pjer rekao da laže. 'Znam da ti je teško, ne bi bilo normalno da ti nije teško.', pokušala ju je utješiti Marina. Ivana je tada jecajući govorila kako ona nije nikakva lažljivica.

Da bi utješila finalisticu Marina je odlučila tračati Pjera. 'Kako ti netko može reći da lažeš kada ti nisi takva.', počela je Marina i rekla kako joj Pjer jednom prilikom nije htio napraviti malenu uslugu. 'Kakav je to čovjek kada mi nije htio skočiti po lijekove na putu prema kući.', komentirala je Marina Pjera.

Dino je također pomalo izgubio živce. Pokušao ga je utješiti Mario svojim monologom: 'Smiri se ovo nije ni malo jednostavno, znam da si pod pritiskom, ali ti nisi takav čovjek. Nije ni malo jednostavno biti ovdje tri mjeseca.' Njegov monolog je prekinula Marija Štrajh: 'Joj Mario ja ću ti sada upaliti kameru zbog tvoje govorancije.' Marija je tada upozorila sve da ostave Dina na miru i neka ga ne opterećuju dugačkim monolozima. 'Distancirajte se od Dine, jer mu je svega dosta.', upozorila je Marija farmere o stanju nervoznog finaliste. Iako nisu finalisti, Renman i Vajta su imali mali obračun.

Renman je nakon nesporazuma odlučio prigovoriti pripitom Vajti. 'Tražiš od mene da ti budem prijatelj, a s druge strane me vrijeđaš i omalovažavaš!', napao je Renči Vajtu. Vajta se pokušao obraniti i rekao Renmanu da on njega bezrazložno napada te da nije shvatio njegovu zafrkanciju. Renman mu je tada odbrusio: 'Ti si cijeli dan u cugi, kaj se sa mnom uopće raspravljaš.' I Sonja je bila predmet tračanja. Boris i Dino su komentirali kako je Sonja umišljena. 'Glavno je da se ona sama sebi sviđa', rekao je Boris. Dino je tada bacio komentar: 'Seljakuša.'

Vezane vijesti

WTA Sydney: Azarenki prvi naslov u 2012. godini

WTA Sydney: Azarenki prvi naslov u 2012. godini

Bjeloruska tenisačica Viktorija Azarenka pobjednica je ženskog WTA turnira u australskom gradu Sydneyju. Slavila je treća igračica svijeta protiv… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika