02.06.2009. / 10:24

Autor: Anamarija Kronast

Nicole Kidman odala da nije trudna i da ne usvaja dijete

Lijepa Australka je, naime, demantirala da je u blaženom stanju, a opovrgla je i vijest da ona i njezin suprug Keith Urban namjeravaju posvojiti jednogodišnju djevojčicu iz Vijetnama

Nicole Kidman s kćeri Sunday RoseNicole Kidman s kćeri Sunday RoseJedna od najpopularnijih glumica na svijetu, Nicole Kidman, ovih je dana razjasnila sve glasine o mogućoj prinovi u obitelji.

Lijepa Australka je, naime, demantirala da je u blaženom stanju, a opovrgla je i vijest da ona i njezin suprug Keith Urban namjeravaju posvojiti jednogodišnju djevojčicu iz Vijetnama.

Potonju informaciju također su demantirali i iz sirotišta u gradu Hoi An, gdje navodno živi djevojčica koju je Nicole trebala usvojiti.

Inače, glumica je majka djevojčice Sunfay Rose koja se rodila prošlog ljeta, a iz braka s Tomom Cruiseom ima dvoje posvojene djece.

No, premda obožava svo troje, glumica se trenutačno želi na kvalitetan način posvetiti i njima, ali i karijeri pa ne kani rađati, kao ni usvajati djecu.

Vezane vijesti

U SAD-u je bucmasto dijete još uvijek ideal

U SAD-u je bucmasto dijete još uvijek ideal

Majke bucmaste djece često pogrešno misle da njihova djeca imaju normalnu tjelesnu težinu, a majke male djece normalne tjelesne težine misle da bi se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika