02.06.2009. / 22:26

Autor: Ivica Medo

mali nogomet

1. HMNL: Potpićan pobijedio Nacional u Labinu i postao prvak Hrvatske

U drugoj utakmici finala doigravanja za prvaka 1. HMNL Potpićan je u Labinu pobijedio Nacional 6:1 i time osvojio titulu prvaka Hrvatske

Igrači Potpićana slave pobjeduIgrači Potpićana slave pobjeduNakon iznenađujuće pobjede u Zagrebu prošle subote, Potpićan je pobijedio favorizirani Nacional i u Labinu te je s ukupnih 2:0 zasluženo došao do titule prvaka.

Domaći su došli u vodstvo u 6. minuti pogotkom Radusina koji je s dvanaest metara pogodio gornji desni kut vratara Nacionala Švigira.

Potpićan je na 2:0 povisio u 26. minuti preko Hoxhe koji je matirao Švigira udarcem špicom s desetak metara iskosa s desne strane.

Na 3:0 povećava Radusin u 30. minuti, a četvrti gol za Potpićan postiže Patrik Drndić dvije minute kasnije.

Malo zatim Utješni pogodak za Nacional postigao je Korab Morina koji je umjesto Švigira preuzeo ulogu igrača-vratara u 31. minuti.

Patrik Drndić maestralnom solo akcijom povećava vodstvo domaćih na 5:1 u 36. minuti, a minutu kasnije isti igrač postavlja konačnih 6:1 udarcem sa svoje polovice igrališta u praznu mrežu Nacionala.

Vezane vijesti

Nacional na kioscima već danas

Nacional na kioscima već danas

Zbog Praznika rada, 1. svibnja, Nacional možete kupiti na kioscima diljem Hrvatske već danas. U novom broju donosi: Intervju: Stjepan Mesić- Bivši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika