04.06.2009. / 12:44

Autor: Andrea Belin

Borat na sudu: Voditeljica tvrdi da je zbog njega nepokretna

Sacha je za vrijeme gostovanja u Bingu, dobrotvornom showu za strarije u kojem se izvlače brojevi, tadašnjoj voditeljici Richelle Olson uzeo mikrofon i počeo izvaljivati svoje specifične šale. Richelle ga je pokušala spriječiti, uzevši mu mikrofon, ali komičar joj ga nije dao i došlo je do naguravanja

Bruno, austrijski stilistBruno, austrijski stilistProtiv poznatog komičara Sache Baron Cohena podignuta je sudska tužba zbog napada i gubitka mogućnosti obavljanja spolnih odnosa. Naime, riječ je o incidentu kojeg je izazvao prije dvije godine kada je napao voditeljicu.

Sacha je za vrijeme gostovanja u Bingu, dobrotvornom showu za starije u kojem se izvlače brojevi, tadašnjoj voditeljici Richelle Olson uzeo mikrofon i počeo izvaljivati svoje specifične šale. Richelle ga je pokušala spriječiti, uzevši mu mikrofon, ali komičar joj ga nije dao i došlo je do naguravanja.

Olson tvrdi da ju je Sacha napao, ona je pala, a on ju je nastavio gurati i pipati na neprimjerenim mjestima. Richelle je zatim otišla u drugu prostoriju te nastavila plakati.

Voditeljica je navodno bila toliko u šoku da se vrlo brzo onesvijestila, udarila u betonski zid i od tada je prikovana za invalidska kolica. Navodno je izgubila na težini, a i njezini kolege potvrdili su da izgleda užasno loše. Količina novca koju od komičara potražuju voditeljica i njezin suprug, nije poznata.

Vezane vijesti

Čačić podliježe mađarskom pravosuđu

Čačić podliježe mađarskom pravosuđu

Prvi potpredsjednik vlade i ministar gospodarstva Republike Hrvatske Radimir Čačić, optužen za izazivanje prometne nesreće 2010. s dvije poginule… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika