07.06.2009. / 10:22

Autor: Hina

Video: Pronađeni dijelovi krila i sjedišta Air Franceovog Airbusa

Tijela dvojice muškaraca fregatom Constitution trebaju biti prebačena na arhipelag Fernando de Noronha, a potom u Recife, brazilsku luku na Atlantiku

Ostaci za koje je utvrđeno da pripadaju Air Franceovom zrakoplovu (Reuters)Ostaci za koje je utvrđeno da pripadaju Air Franceovom zrakoplovu (Reuters)Brazilska vojska pronašla je nove ostatke Air Franceovog zrakoplova koji se u ponedjeljak srušio u Atlantski ocean, i to dijelove krila i sjedišta, objavio je u subotu vojni glasnogovornik.

Osim pronalaska dvaju tijela, o čemu je vojska izvijestila ranije u subotu, pronađeno je još ostataka kao što su "sjedišta zrakoplova, dijelovi krila i različiti drugi predmeti koji su lokalizirani tijekom dana", rekao je časnik zračnih snaga Henry Munhoz.

Tijela dvojice muškaraca fregatom Constitution trebaju biti prebačena na arhipelag Fernando de Noronha, a potom u Recife, brazilsku luku na Atlantiku.

Glasnogovornik je naglasio da će pojedinosti o osobnim predmetima biti priopćene obiteljima "i samo obiteljima", a neće se objavljivati ni u kakvom se stanju nalaze tijela.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika