07.06.2009. / 19:20

Autor: Hina

Video: Brazilska vojska našla još tri tijela stradalih iz Airbusa

Istraga se najviše bavi mogućnošću da su se vanjski instrumenti možda zaledili pa su zbog toga senzori za brzinu previše ubrzali i previše usporili avion

Brazilska vojska nastavlja pretraživati mjesto padaBrazilska vojska nastavlja pretraživati mjesto padaJoš su tri tijela pronađena u nedjelju u oceanu blizu mjesta na kojem je prije tjedan dana, vjeruje se, pao Air Franceov zrakoplov, objavila je brazilska vojska pa se sad ukupan broj pronađenih tijela popeo na pet.

I piloti uključeni u potragu nad Atlantikom uočili su neodređeni broj tijela pa su sad onamo poslani brodovi, rekao je mornarički kapetan Giucemar Tabosa Cardoso.

Let 447 nestao je za lošeg vremena 31. svibnja na putu iz Rio de Janeira prema Parizu. U zrakoplovu je bilo 228 ljudi i smatra se da su svi poginuli.

Istraga se najviše bavi mogućnošću da su se vanjski instrumenti možda zaledili pa su zbog toga senzori za brzinu previše ubrzali i previše usporili avion.

U Brazilu pukovnik zračnih snaga Henry Munhoz kaže da još ne može reći koliko je tijela uočeno iz zraka. Nijedno od tijela pronađenih u nedjelju nije uza se imalo isprave koje bi pomogle u identifikaciji osoba, a nije objavljeno ni kojega su spola. U subotu su pronađena tijela dvojica muškaraca.

Sva dosad pronađena tijela bila su oko 70 kilometara od mjesta nad kojim je avion poslao niz poruka o zakazivanju električnih uređaja i gubitku pritiska u kabini.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika