07.06.2009. / 20:52

Autor: Totalsport

Engleski klubovi prate 16-godišnjeg sina Ivice Vastića

Aston Villa i Blackburn su dva impresivna kluba i znam da se nitko u Austriji ne može mjeriti s njima - rekao je 16-godišnji Toni Vastić

Toni VastićToni VastićToni Vastić, 16-godišnji sin Ivice Vastića, uglednog hrvatskog nogometaša koji je tijekom karijere igrao za Austriju, iznimno je zanimljiv za neke engleske prvoligaške klubove.

Kao nogometaš LASK-a iz Linza, Ivica Vastić se od nogometa oprostio prije desetak dana, kada je zaključeno austrijsko prvenstvo. No, u juniorskom pogonu istog kluba igra njegov sin Toni, a njegove kvalitete su primjetili Aston Villa i Blackburn.

Čelnici ova dva kluba su najavili dolazak u Linz kako bi još jednom na djelu vidjeli Tonija Vastića i razgovarali na tu temu s kolegama iz LASK-a.

- Aston Villa i Blackburn su dva impresivna kluba i znam da se nitko u Austriji ne može mjeriti s njima - rekao je 16-godišnji Toni Vastić i izrazio želju za skorašnjim odlaskom u neki takav, jaki europski klub.

- Već neko vrijeme cijela moja obitelj razmišlja o prelasku u, primjerice, Englesku. Znamo za interes koji pokazuju engleski klubovi, a ja bih volio tamo isprobati svoje kvalitete, jer mislim da je daleko bolje za moju karijeru da se izgrađujem u Engleskoj, nego li u Austriji - rekao je Toni.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika