11.06.2009. / 21:34

Autor: Ivica Medo

nogomet

Video: Iskvarcani ponovno "zabija": Cristiano Ronaldo i Paris Hilton "zabrijali" u Los Angelesu

Najskuplji nogometaš na svijetu i uskoro novi član Real Madrida Cristiano Ronaldo proveo noć s najpoznatijom svjetskom "trendsetericom" Paris Hilton

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoU gotovo isto vrijeme dok je Real Madrid odaslao Manchester Unitedu rekordnu ponudu od 94 milijuna eura za Cristiana Ronalda, najbolji nogometaš svijeta za 2008. u Fifinom izboru viđen je u intimnom zagrljaju s najpoznatijom trendsetericom na svijetu Paris Hilton u noćnom klubu MyHouse u Los Angelesu, gdje se slavni Portugalac trenutačno nalazi na odmoru nakon naporne sezone.

Do bliskog susreta Ronalda i Paris, kako prenosi web portal X17Online, došlo je nepunih 24 sata nakon njezina raskida veze s dosadašnjim dečkom Dougom Reinhardtom.

Neimenovani izvor za X17Online otkrio je neke pikanterije iz poznatog noćnog klubu u Los Angelesu gdje zalaze bogati i slavni:

"Cristiano i Paris cijelu večer su izmjenjivali poljupce, a konobari su im non-stop donosili alkohol. Stol je bio pun boca šampanjca i ostalih skupih alkoholnih pića. Ronaldo je potrošio na piće najmanje 20.000 dolara. Odlično su se zabavljali.»
Svjedoci tvrde kako nisu mogli skinute ruke jedno s drugog, stalno su se nježno dodirivali i izmjenjivali poljupce."

Paris HiltonParis HiltonParis je započela izlazak u društvu sestre Nicky, večerali su u restoranu Nobu, a prema izjavama svjedoka Paris je izgledala utučeno nakon razlaza s Dougom.

"U restoranu su se pojavili negdje oko 22.20, uzeli su stol u posljednjem separeu. Paris je izgledalo daleko od svojeg uobičajenog raspoloženja, bila je vidno tužna. Popili su nekoliko koktela i tijekom večere Paris se stalno igrala mobitelom", izjavio je jedan od svjedoka.

Sestre su nakon večere u Nobu stigle u noćni klub MyHous oko 23.20, a Paris je odmah sjela za Ronaldov stol. U klubu su se zadržali do 3 ujutro a zatim su se odvojeno uputili prema Nickyjevoj kući u West Hollywoodu. Viđeni su kako razmjenjuju brojeve mobitela u klubu i navodno je Paris navodila Ronalda putem mobitela do kuće svoje sestre.

Ronaldo je iz kuće izašao oko 5 ujutro noseći sportsku jaknu ležerno prebačenu preko ramena.

Nije teško pretpostaviti što su radili ta dva sata.

Vezane vijesti

Milan želi Ronalda, daje za njega 200 milijuna eura

Milan želi Ronalda, daje za njega 200 milijuna eura

Prema pisanju talijanskog dnevnika Corrierea dello Sport, sredstvima bogatog šeika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata AC Milan će ovog ljeta u svoje… Više

Komentari

registracija
23/7/05

vkrstul4, 11.06.09. 22:54

Kako imati nešto protiv momka koji dobro igra balun.
Ali kada netko u jedno veće potroši na piće najmanje 20 000 dolara, tada je to neporecivo ukazanje na istinu da glupost i ravnodušnost duha, prevladavaju na ovoj planeti.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika