12.06.2009. / 14:02

Autor: Anamarija Kronast

Drugi puta "da": Boris Becker danas ponovno pred oltarom

Svečanost će se održati u luksuznom švicarskom zimovalištu Saint-Moritzu, u nazočnosti 200 pomno biranih uzvanika

Boris Becker i Sharlely  KerssenbergBoris Becker i Sharlely KerssenbergPremda je prošao puno burnih veza, Boris Becker i dalje vjeruje u ljubav. Bivši njemački tenisač danas će se vjenčati sa svojom zaručnicom, Nizozemkom Sharlely (Lilly) Kerssenberg.

Svečanost će se održati u luksuznom švicarskom zimovalištu Saint-Moritzu, u nazočnosti 200 pomno biranih uzvanika. U nedjelju navečer privatni tv kanal RTl kojem je Becker ustupio prava prikazati će snimku mondenog događaja. Iznos te transakcije nije poznat.

"Želim pokazati svijetu da sam ponovno dobro i da sam prebrodio krize", povjerio je Becker njemačkom tjedniku Stern.

Oko 9,7 milijuna Nijemaca je krajem veljače najavu tog vjenčanja pratilo u izravnom prijenosu u emisiji "Wetten dass.." na državnom kanalu ZDF. Becker je obznanio da će oženiti Lilly, koju je 18 mjeseci ranije ostavio da bi se u međuvremenu zaručio s jednom drugom.

Kako njemački mediji ocjenjuju, Becker se ni 10 godina nakon završetka teniske karijere, ne prestaje truditi da ostane najpoznatiji Nijemac na svijetu.

Vezane vijesti

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

“Do samog vjenčanja nisam imao tremu, a onda me uhvatila lagana nervoza, sve dok nisam ugledao svoju Anastaziju kako prilazi oltaru”, kaže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika