15.06.2009. / 10:32

Autor: Andrea Belin

Seksi cool: Žene koje koriste crveni ruž su uspješnije

Rezultati istraživanja pokazali su da pripadnice nježnijeg spola koje koriste crveni ruž uglavnom se osjećaju atraktivnije i jako su zadovoljne ljubavnim životom. Djevojke koje ne koriste ruž ili sjajilo za usne žarko crvene boje uglavnom pate od nedostatka samopouzdanja i osjećaju se manje privlačne...

MOnica Bellucci također voli crveni ružMOnica Bellucci također voli crveni ružNiste zadovoljni svojim izgledom, a na poslu i u privatnom životu vam ne cvjetaju ruže? Više je nego očito da trebate uvesti neke promjene, no vjerovali ili ne, učiniti ćete mnogo ako promijenite boju ruža. Rezultati najnovijih istraživanja pokazali su da žene koje koriste crveni ruž u većini slučajeva imaju uspješnu karijeru i višak samopouzdanja!

U istraživanju koje je provela kompanija VIE at Home sudjelovalo je više od tri tisuće žena. Više od 55 posto priznale su da se osjećaju puno bolje i optimističnije kada nanesu ruž. Jedna od četiri ispitanice nanosi crveni ruž kada želi zavesti muškarca, dok je četvrtina djevojaka kazala kako koriste svjetliju boju ruža kada su sretne. Gotovo polovica ispitanih djevojaka kazala je da žarko crveni ruž koriste kada žele biti primijećene, dok trećina ispitanica crveni ruž nanosi za noćni provod, dok po danu uglavnom koriste neutralne boje. Istraživanje je također pokazalo da "prosječna" žena ima u svojoj kolekciji pet ruževa različitih nijansi, dok samo jedan od njih uvijek ima u svojoj torbi.

"Činjenica da 'prosječna' žena ima pet ruževa pokazuje koliko su opsjednute kozmetikom. No, naše istraživanje je pokazalo i to da primjena određene boje ruža može znatno utjecati na raspoloženje žene. Svijetlo roza nijansa ruža, kakvu nosi pjevačica Beyonce, otkriva da je žena sretna, te da ima dobar seksualni život, dok crveni ruž otkriva samouvjerenost žene i njezinu dominantnost", kazao je glasnogovornik kozmetičke kuće VIE at Home, Ros Simmons.

Dakle, više je nego očito da se pripadnice nježnijeg spola koje koriste crveni ruž uglavnom osjećaju atraktivnije i jako su zadovoljne ljubavnim životom. Djevojke koje ne koriste ruž ili sjajilo za usne žarko crvene boje uglavnom pate od nedostatka samopouzdanja i osjećaju se manje atraktivne.
"Žene koje koriste crveni ruž imaju više samopouzdanja, osjećaju se atraktivnije i dominantnije i to je vjerovatno jedan od razloga zbog kojeg imaju i uspješniju karijeru od ostalih žena", kazao je Simmons.

Vezane vijesti

Europa ne vjeruje Grcima

Europa ne vjeruje Grcima

Državljani četiriju glavnih zemalja eurozone, Francuske, Njemačke, Španjolske i Italije sumnjaju u sposobnost Grčke da se održi, no i dalje smatraju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika