15.06.2009. / 14:22

Autor: Anamarija Kronast

Za tjedan dana cijeli Rihannin pornić na Internetu?

Naime, ovih se dana pojavio filmić za koji, doduše, pjevačica nije kazala kako je riječ o njezinom kućnom video uratku, no sličnost nje i žene na snimci toliko je frapantna da mnogi uopće nemaju dvojbi kako je riječ o Rihanni

Rihanna ili samo jako slična djevojka?Rihanna ili samo jako slična djevojka?Pjevačica Rihanna nije ni prva ni zadnja zvijezda koja je odlučila snimiti svoj seksualni odnos s partnerom, no čini se da je postala jedna u nizu žrtvi čije privatne snimke kruže internetom.

Naime, ovih se dana pojavio filmić za koji, doduše, pjevačica nije kazala kako je riječ o njezinom kućnom video uratku, no sličnost nje i žene na snimci toliko je frapantna da mnogi uopće nemaju dvojbi kako je riječ o Rihanni.

Lice partnera toliko je loše snimljeno da je gotovo neprepoznatljivo, a nije nemoguće da se radi o Chrisu Brownu, no o tome se u američkim medijima malo debatira.

Ono o čemu se najviše priča jest činjenica da se pažljivim pregledavanjem filmića može vidjeti kako će se 22. lipnja moći vidjeti cijeli film. Dakle, kroz tjedan dana bi se trebala saznati prava istina.

Vezane vijesti

Irski farmer izbacio golištavu Rihannu s posjeda

Irski farmer izbacio golištavu Rihannu s posjeda

Sjevernoirski farmer izbacio je svjetsku pop zvijezdu Rihannu iz polja kukuruza kada ju je vidio kako golišava pozira pred kamerama. Popularna… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika