15.06.2009. / 15:06

Autor: Andrea Belin

Morate probati: 6 savjeta za maestralan ljetni seks

Nudimo vam nekoliko savjeta koji će obogatiti vaš seksualni život bez obzira koliko dugo bili u vezi. Upravo su takvi parovi u prednosti jer ne moraju otkrivati najkritičnije točke svoje bolje polovice već odmah mogu krenuti u akciju

Ljeti sve izgleda romantičnijeLjeti sve izgleda romantičnijeLjeto je razdoblje kada smo često raspoloženi za seksualne igrice. More, sunce, drugačija klima...Sve su afrodizijaci koji u nama pobuđuju seksualnu želju. No, ako ovo najkritičnije razdoblje provodimo u društvu partnera s kojim smo godinama u vezi, u krevetu se ne trudimo dovoljno i na kraju ostanemo razočarani.

Naravno, nikada zbog neuspjeha ne krivimo sebe, nego sve negativnosti pripisujemo boljoj polovici. Nudimo vam nekoliko savjeta koji će obogatiti vaš seksualni život bez obzira koliko dugo bili u vezi. Upravo su takvi parovi u prednosti jer ne moraju otkrivati najkritičnije točke svoje bolje polovice već odmah mogu krenuti u akciju!

Zadovoljstvo bez seksa

Ne postoji pravilo da svaki put u seksu treba ići do kraja. Zašto ne bi vrhunac probali postići bez odnosa? Predigra inače zna priuštiti puno više uzbuđenja od samog seksa. Dakle, ljubite se, mazite se i ako bude inzistirao na seksu, nemojte popustiti. Postavljanje prepreka može biti jako uzbudljivo.

Ispod odjeće bez rublja

Ukoliko mu šapnete da ispod balonera nemate apsolutno ništa, ne možete ni zamisliti koliko će ga to uzbuditi. Prošećite nekoliko puta ispred njega te mu laganim pokretima otkrivajte neke dijelove tijela.
Ako ste toliko hrabri, ostavite donje rublje kod kuće i pozovite ga na večeru. Vjerujte, isčekivanje do povratka kući potpuno će ga izluditi.

Glumite

Podijelite jedno drugome lažna imena i uloge te se uputite u spavaću sobu. Statistike govore da se muškarci sanjaju o seksu s medicinskim sestrama. Zašto se ne bi okušali u toj ulozi i napravili mu jedan detaljan sistematski pregled... Možete odlumiti situaciju da ste se tek upoznali. Koketiranje također zna biti jako uzbudljivo.

Budite glasni

Seks zna biti jako neugodan i dosadan ukoliko partneri cijelo vrijeme šute. Naravno da mu u krevetu ne morate prepričavati što vam se taj dan dogodilo, ali mu možete natuknuti koliko uživate. Prepustite se i glasnim uzdasima mu pokažite koliko vam se sviđa to što trenutačno radi. Slobodno mu recite što namjeravate napraviti u sljedećoj situaciji te taj postupak prokomentirajte.

Dotjerajte se

Ukoliko vam nije u navici svaki dan provoditi nekoliko sati pred ogledalom, ovo je svaršena prilika da mu pokažete kako dobro izgledate kada se malo potrudite.
Obucite izazovno donje rublje, decentno se našminkajte i stavite svoj omiljeni parfem...

Tjedan seksa

Odredite tjedan dana u kojem ćete se samo seksati. Po želji dogovorite i dodatna pravila, primjerice izaberite poze koje ćete prakticirati koji dan. Također možete odrediti prostorije u kojima ćete se seksati. Ovaj način zabave zna biti jako uzbudljiv.

Vezane vijesti

Foto: Twiggy Elsa Hosk

Foto: Twiggy Elsa Hosk

Švedski supermodel Elsa Hosk samo je jedna od manekenki uključenih u kampanju za ovogodišnju kolekciju kupaćih kostima Calzedonia. Vrlo je zaposlena,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika