16.06.2009. / 11:56

Autor: Anamarija Kronast

Kraljevska blamaža: Suprug Caroline od Monaka opet na sudu

Prvi put se princ od Hannovera pojavio pred sucima suda u Hildesheimu koji su ga već 2004. osudili na kaznu od 445.000 eura zbog fizičkog napada, premlaćivanja i ozljeda

Ernst August od Hannovera s obitelji je bio i na BrijunimaErnst August od Hannovera s obitelji je bio i na BrijunimaMonegaška kneževska obitelji čini se upada iz jedne nevolje u drugu. Posljednji u nizu problematičnih je princ Ernst August od Hannovera, suprug princeze Caroline od Monaca. On se pojavio u ponedjeljak na njemačkom sudu zbog fizičkog napada i ozljeda koje je nanio jednom hotelijeru u Keniji 2000.

Prvi put se princ od Hannovera pojavio pred sucima suda u Hildesheimu koji su ga već 2004. osudili na kaznu od 445.000 eura zbog fizičkog napada, premlaćivanja i ozljeda.

Potomak jedne od najstarijih njemačkih vladarskih loza, 55-godišnji princ Ernst August priznao je pred sudom kako je "spontano dao dvije simbolične pljuske" njemačkom hotelijeru koji uz na kenijskom otoku Mandu vodi i diskoteku, jer mu je "remetio mir".

"Jednu pljusku za glazbu, a drugu za svjetlo", navodi se u prinčevoj izjavi koju je pročitao njegov odvjetnik.

Princ je kategorički nijekao da je u pijanom stanju udario žrtvu šakom u lice.

Prinčev odvjetnik je rekao da se radi o grotesknim izmišljotinama i lažima.

Tužitelj Josef Brunlehner (60) ostaje pri svojim izjavama a svoju će izjavu dati u utorak. Po svemu sudeći, prnc bi mogao izvući deblji kraj jer je otprije poznat po svojoj ne baš divnoj naravi.

Vezane vijesti

Čačić podliježe mađarskom pravosuđu

Čačić podliježe mađarskom pravosuđu

Prvi potpredsjednik vlade i ministar gospodarstva Republike Hrvatske Radimir Čačić, optužen za izazivanje prometne nesreće 2010. s dvije poginule… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika