16.06.2009. / 16:29

Autor: Anamarija Kronast

Neočekivani obrat: Susan Boyle se vraća na turneju

Susan Boyle, koja je postala poznata širom svijeta nakon nastupa u showu "Britanija traži zvijezdu", vratila se na pozornicu u ponedjeljak pošto je otkazala nastupe predviđene za vikend

Susan BoyleSusan BoyleDo jučer je bila obična kućanica, no danas već ima manire na kojima bi joj pozavidjele i puno veće zvijezde. Naime, Susan Boyle, koja je postala poznata širom svijeta nakon nastupa u showu "Britanija traži zvijezdu", vratila se na pozornicu u ponedjeljak pošto je otkazala nastupe predviđene za vikend.

Ova 48-godišnja Škotlanđanka oduševila je domaću publiku u Glasgowu gdje je otpjevala "Memory" iz mjuzikla "Mačke" i "I Dreamed a Dream" iz mjuzikla "Jadnici" koji ju je proslavio.

"Pjevala je pred 6.000 Škota", rekla je glasnogovornica turneje.

Organizatori turneje ranije su izjavili da Susan Boyle još osjeća posljedice psihičkog sloma i iscrpljenosti, zbog čega je nedavno provela nekoliko dana u bolnici, ali se očekuje da na ostatku turneje odradi svoje nastupe.

Tko je utjecao na njezinu odluku da se vrati na turneju, još nitko ne zna, no svakako je jasno da je mušićava poput ostalih celeba.

Vezane vijesti

Početak kraja Madonne

Početak kraja Madonne

Pop kraljica Madonna mogla bi izgubiti tu titulu - naime, njezin novi album "MDNA" jako se loše prodaje, točnije, pad prodaje njenog albuma u drugom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika