16.06.2009. / 17:38

Autor: Anamarija Kronast

Najbogatija zagrebačka udovica ostavila Dadu Majolija

Ne zna se što je krenulo po zlu, no zna se da je zbog ozljeda uzrokovanih batinama Dado čak završio i u bolnici, a gradom su kolale glasine kako ga je zbog dugovao istukao upravo sin njegve zaručnice

Dado MajoliDado MajoliJedna od najbogatijih zagrebačkih udovica Ljiljana Kovačević (49) prekinula je zaruke s Dadom Majolijem(39), bratom naše poznate tenisačice Ive i bivšim mužem Lejle Filipović.

Naime, par se zaljubio još prije nekoliko godina kada je Dado bio teniski trener njezinoj kćeri Amandi, a Ljiljana je često dolazila na treninge. Ona je i napravila prvi korak poslavši su sms poruku, a uskoro su počeli hodati. Prije godinu i pol čak su se trebali i vjenčati, no tada su odluku odgodili.

O svojoj su vezi otvoreno govorili, a kako je Ljiljanin suprug Andrija (jedan od osnivača Zagrebačke banke) ženi ostavio imetak vrijedan 10 milijuna eura, trebali su potpisati i predbračni ugovor.

Ne zna se što je krenulo po zlu, no zna se da je zbog ozljeda uzrokovanih batinama Dado čak završio i u bolnici, a gradom su kolale glasine kako ga je zbog dugovao istukao upravo sin njegve zaručnice.

No, niti jedno od njih dvoje nije željelo pričati o tome, a sada je Ljiljana tek potvrdila medijima da više nisu zajedno i da se vratila svojoj djeci. naime, ona je majka četvero djece, a postala je i baka.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika