18.06.2009. / 17:15

Autor: Andrea Belin

Holivudski šik za malo novaca: Jimmy Choo dizajnira za H&M

Nova kolekcija prodavati će se od 14. studenog ove godine u dvjestotinjak trgovina diljem svijeta, a s tom modnom kućom dosad su surađivali: Karl Lagerfeld, Victor & Rolf, Roberto Cavalli,Matthew Williamson, Stella McCartney i Comme des Garcons

Kolekcija za H&MKolekcija za H&MCipele poznatog dizajnera Jimmy Chooa, čija minimalna cijena je 3000 kuna, od jeseni će biti dostupne i ljudima malo slabije kupovne moći. Naime, Jimmy će dizajnirati cipele, torbe i ostale modne dodatke za poznati švedski modni lanac Hennes & Mauritz (H&M).

"Ove jeseni britanski brend Jimmy Choo, donijet će internacionalni glamur cipelama i torbama koje će biti u prodaji u H&M trgovinama. Ovo je prvi put da se H&M udružio s brendom koji proizvodi modne dodatke", kazao je glasnogovornik H&M-a.

Nova kolekcija prodavati će se od 14. studenog ove godine u dvjestotinjak trgovina diljem svijeta.
Doduše, s modnom kućom H&M surađivali su već mnogi slavni dizajneri, primjerice Karl Lagerfeld, Victor & Rolf, Roberto Cavalli, Stella McCartney i Comme des Garcons.

Inače, Jimmy je svoju tvrtku osnovao s Tamarom Mello. Najveću popularnost stekao je početkom emitiranja najpopularnije serije među pripadnicama nježnijeg spola "Seks i grad" jer je Carrie nosila njegove cipele.
Podsjetimo, na inauguraciji američkog presjednika Baracka Obame, njegova supruga Michelle također je nosila cipele Jimmyja Chooa.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika