18.06.2009. / 16:26

Autor: Andrea Belin

Super žena: Ruskinja opila i silovala čak 10 muškaraca

Svaku žrtvu je ponudila pićem u koje je prethodno stavila tabletu od koje su muškarci vrlo brzo zaspali i nisu se budili narednih 24 sata

Ruski mediji su ju usporedili s crnom udovicom ( Photo: mosnews.com)Ruski mediji su ju usporedili s crnom udovicom ( Photo: mosnews.com)Ako ste do sada čvrsto vjerovali kako je silovanje zločin koji najčešće počine muškarci, gadno ste se prevarili. Naime, tridesetdvogodišnja Valeria iz ruskog grada Tambov silovala je muškarce. Vjerovali ili ne, ovaj užasan čin počinila je čak deset puta.

"Crna udovica" kako su je zvali muškarci koji su dolazili u njezin stan, bila je jako ljubazna te se iz njezinog ponašanja nije moglo naslutiti da je u stanju učiniti takav zločin.

Svaku žrtvu je ponudila pićem u koje je prethodno stavila tabletu od koje su muškarci vrlo brzo zaspali i nisu se budili narednih 24 sata. Za to vrijeme se ona "zabavljala", i to tako da je erekciju održavala tako što im je oko penisa vezivala uže.

Kada su isti ti muškarci posjetili liječnika zbog bolova na spolnom organu nisu znali objasniti što im se zapravo dogodilo. Sjećali su se samo ljubazne brinete koja ih je na ljubazan način ponudila pićem. Nakon nekog vremena policija joj je ušla u trag. Do sada je pronađeno samo desetak žrtvi, međutim policija sumnja da je kroz Valerijin stan prošlo puno više muškaraca.

Vezane vijesti

Strauss-Kahn pod istragom zbog prostitucije

Strauss-Kahn pod istragom zbog prostitucije

Bivši predsjednik Međunarodnog monetarnog fonda, Dominique Strauss-Kahn, pod istragom je francuske policije zbog navodne upletenosti u lanac… Više

Komentari

registracija
28/2/08

lepiaf, 18.06.09. 19:14

strasno....:)


registracija
8/11/06

Willie, 20.06.09. 00:05

.... vjerovatno je ružna kad ih je morala uspavati ;)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika