19.06.2009. / 16:53

Autor: Milan Pavlinović

Koncerti na Jarunu: Glazbene zvijezde na T-Mobile IN Music festivalu

Prvog dana na glavnoj pozornici T-Mobile nastupit će britanska pop pjevačica Lily Allen, njemački pioniri električne glazbe Kraftwerk te škotski rockeri Franz Ferdinand, koji će drugi put nastupiti u Hrvatskoj i predstaviti svoj novi album "Tonight: Franz Ferdiand"

Festival će obilovati glazbenim zvijezdamaFestival će obilovati glazbenim zvijezdamaT-Mobile IN music festival je na vrhu europskih glazbenih festivala, a četvrti po redu održat će se na Jarunu u Zagrebu 24. i 25. lipnja.

Na pet pozornica nastupit će 50-ak stranih i domaćih bendova i DJ-a. Prvog dana na glavnoj pozornici T-Mobile nastupit će britanska pop pjevačica Lily Allen, njemački pioniri električne glazbe Kraftwerk te škotski rockeri Franz Ferdinand, koji će drugi put nastupiti u Hrvatskoj i predstaviti svoj novi album "Tonight: Franz Ferdiand".

Na Nokia Stageu svirat će newyorški punk trio Yeah, Yeah, Yeahs i malijska glazbenica Roia Traore. Drugog dana prvi put u Hrvatskoj nastupit će Moby, tvorac jednog od najboljih albuma 90-ih "Play", a iz Britanije rockeri Editors i trip-hop zvijezda Tricky.

Vezane vijesti

INmusic među 50 najboljih na svijetu

INmusic među 50 najboljih na svijetu

CNN International u svom je članku odabrao i preporučio 50 najboljih svjetskih glazbenih festivala, među koje je uvršten i INmusic festival u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika