23.06.2009. / 13:03

Autor: Anamarija Kronast

Iz bolnice pred oltar: Farrah Fawcett udaje se za Ryana O’Neala

Doduše, prije su se znali šaliti na račun vjenčanja, no nikada o tome nisu ozbiljno razgovarali. No, Ryan tvrdi da ih sada ništa neće spriječiti da ozakone svoju dugogodišnju ljubav

Par se namjerava oženitiPar se namjerava oženitiČim Farrah Fawcett dovoljno ojača da može podnjeti ceremoniju vjenčanja, ona i njezina života ljubav, glumac Ryan O'Neal izgovorit će sudbonosno da.

Par koji ima sina Redmonda, koji se trenutačno nalazi u zatvoru, oženit će se unatoč smrtonosnoj bolesti koja je zadesila glumicu.

Naime, Farrah se svim mogućim načinima bori protiv raka koji joj je dijagnosticiran 2006. godine, a od analnih se žlijezda proširio i na jetra. Dosad je prošla brojne mukotrpne terapije, a čak se okrenula i prirodnoj medicini, no nažalost sve je dosad bilo uzalud.

Zbog kemoterapije je izgubila i svoj zaštitni znak: zlatnu, dugu kosu, a nakon što ju je odrezala Ryan O'Neal je sve uvojke skupio i brižljivo spremio.

Nedavno je pak kazao kako nikada do tada nije osjetio tako veliku želju da se oženi ženom koju voli cijeli život. Doduše, prije su se znali šaliti na račun vjenčanja, no nikada o tome nisu ozbiljno razgovarali.

Postoje glasine da su se već prošlog mjeseca htjeli vjenčati ,i to dok je Farrah primala terapiju protiv raka u Njemačkoj. No, tada su ih spriječili zakoni pa nisu na vrijeme uspjeli nabaviti svu poterbnu dokumentaciju.

Vezane vijesti

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

“Do samog vjenčanja nisam imao tremu, a onda me uhvatila lagana nervoza, sve dok nisam ugledao svoju Anastaziju kako prilazi oltaru”, kaže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika