24.06.2009. / 16:56

Autor: Anamarija Kronast

Ipak je kraj: Raspada se grupa Feminem

Djevojke koje su u posljednje vrijeme bile zaštitni znak svih mogućih festivala, ipak su odlučile krenuti svaka svojim putem, premda još nisu službeno objavile koji je razlog njihovog razlaza

Feminem na ovogodišnjoj DoriFeminem na ovogodišnjoj DoriOno o čemu se proteklih dana samo šuškalo u estradnim kuloarima, ispostavilo se točnom informacijom. Naime, posljednji ženski bend na showbiz sceni ipak se raspao.

Djevojke koje su u posljednje vrijeme bile zaštitni znak svih mogućih festivala, ipak su odlučile krenuti svaka svojim putem.

Premda nisu službeno objavile koji je razlog njihovog razlaza, Nikol Bulat, Neda Parmać i Pamela Ramljak odlučile su da bi im kao solo pjevačicama išlo bolje nego u bendu.

S druge strane, Pamela se prošle godine udala za svog dečka Stojana koji živi u Beču pa i ona većinu vremena provodi tamo. Iz Austrije joj je, dakako, teško usklađivati pjevačku karijeru u Hrvatskoj.

Nokol si je već našla novi angažman pa sa Sebastianom Popovićem (sinom Danijela Popovića) nastupa u jednom zagrebačkom klubu.

Neda Parmać još nema konkretnih planova, a doznajemo da se prvo želi odmoriti, a tek će tada razmišljati u kojem će se smjeru kretati njezina karijera.

Vezane vijesti

Dodik: BiH pred "puzajućim raspadom"

Dodik: BiH pred "puzajućim raspadom"

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je kako sadašnje stanje u Bosni i Hercegovini prijeti njenim "puzajućim raspadom". U intervjuu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika