29.06.2009. / 17:43

Autor: Ivica Medo

Nogomet

Luiz Felipe Scolari: Raul bi mogao biti problem za Real Madrid

Brazilski trener Luis Felipe Scolari, trenutačni trener uzbečkog Bunyodkora, smatra kako bi se Raul Gonzalez u sljedećoj sezoni mogao osjećati zapostavljeno

Luiz Felipe ScolariLuiz Felipe ScolariScolari je za vrijeme svoga angažmana u Chelseaju imao problema u odnosu s igračima, a nakon što je dobio otkaz za to je okrivio neke ključne nogometaše svoje bivše momčadi.

Sada smatra kako bi novi trener Real Madrida Manuel Pellegrini mogao imati sličnih problema s "kraljevskom svlačionicom", ali ne s novopridošlim igračima, nego nekim veteranima.

Brazilski trener je siguran kako će se Kaka i Cristiano Ronaldo lako integrirati u momčad, no misli kako će Pellegrini imati problema s legendom kluba Raulom Gonzalezom.

"Raul je veteran, ali još uvijek je lider u svlačionici i kome god se to ne svidi, neće dobro proći, posebice ako se bude radilo o treneru", misli Scolari dodajući kako ne sumnja u to da će se Kaka i Ronaldo dobro slagati na terenu.

"Siguran sam da će dobro surađivati u Real Madridu. Kladim se da će biti dobri prijatelji. Oni su po temperamentu sasvim različiti izvan terena, ali perfektno će slagati u igri", zaključuje Scolari.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika