30.06.2009. / 11:31

Autor: Ivica Medo

Varteks

West Bromwich Albion gostuje u Varaždinu: Možda navrati i Ivanišević

Poznati engleski klub West Bromwich Albion odigrat će prijateljsku utakmicu s Varteksom u Varaždinu 18. srpnja

Goran IvaniševićGoran IvaniševićEnglezi će dio ljetnih priprema provesti u slovenskom Ptuju, a u Varaždinu će s Varteksom 18. srpnja odigrati jednu od pripremnih utakmica za sljedeću sezonu.

Na službenim stranicama WBA stoji kako je najveći Varteksov uspjeh pobjeda u Birminghamu nad Aston Villom 2001. u prvom kolu Kupa Uefe.

Englezi također ističu kako je Varteks u finišu prošle sezone pobijedio Hajduka na Poljudu i time pokazao da ima kvalitetnu momčad koja će biti dobar test za njihovu momčad pred početak sljedeće sezone.

WBA je prošlu sezonu završio na posljednjem mjestu Premiershipa, pa će od sljedeće sezone igrati u Championshipu, odnosno u engleskoj 2. ligi.

Najpoznatiji navijač WBA u Hrvatskoj svakako je Goran Ivanišević, pa je moguće da će osvajač Wimbledona potegnuti do Varaždina kako bi na djelu gledao svoje najveće ljubimce u engleskom nogometu.

Nakon što se Albion prošle sezone vratio u Premiership, Ivanišević se nadao kako će njegov omiljeni klub ostaviti dobar dojam u elitnom društvu.

"Mislim da ćemo ove sezone pomrsiti račune mnogima. Mladi smo, dobri smo i možemo igrati na ozbiljnoj razini. I naravno, imamo najbolje navijače", izjavio je Ivanišević u kolovozu prošle godine dodajući kako će navijati za Albion do kraja života bez obzira na poziciju na ljestvici.

Opet će ih morati gledati u 2. ligi.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika