30.06.2009. / 12:16

Autor: Ivica Medo

Kaka u Real Madridu

Video: Kaka zdrav kao dren: Brazilac prošao liječnički pregled u Madridu

Novo pojačanje Real Madrid Brazilac Kaka prošao je bez problema liječnički pregled nekoliko sati prije predstavljanja na Santiago Bernabeuu koje je zakazano za 20.30

Kaka i LucioKaka i LucioKaka je bio podvrgnut zahtjevnom testiranju fizičke spreme u Realovu medicinskom centru u Sanitas La Moraleja.

Ricardo Izecson Dos Santos Leite "Kaka" sletio je na madridski aerodrom Barajas jutros oko 7.30. Prva današnja postaja bio mu je Realov medicinski centar gdje je stigao u pratnji oca u 9.30. Nekoliko dječaka dočekalo ga je na ulazu u centar, a Kaka im je pristojno podijelio autograme i obavio fotografiranje s presretnim dječacima.

Brazilac je zatim pristupio opsežnom liječničkom pregledu koji je prošao bez ikakvih problema. Test je uključivao provjeru krvi i urina, elektrokardiogram, MRI i lokomotor test i rentgenski pregled.

Voditelj Realova medicinskog centra Carlos Diez potvrdio je kako je Kaka savršeni primjer mladića koji vodi brigu o svome zdravlju:

"Testovi su pokazali da je Kaka u savršenoj formi, što je i dokazao na nedavno završenom Konfederacijskom kupu. Sličan test proveli smo i u Brazilu, a rezultati se opet identični. U pregled smo uključili i neke nove protokole uključujući biomehanički test koji nam omogućuje bolji uvid u tijelo igrača, prevenciju budućih ozljeda i optimizira njegovu formu. Kaka je, kao i velika većina ostalih igrača Reala, odličan primjer zdravog nogometaša", zaključio je Diez.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika