01.07.2009. / 11:46

Autor: Hrvoje Šimičević

Jure Radić o ugroženom 'poslu stoljeća': 'Postoje problemi u Crnoj Gori, samo ne znam koji'

Direktorica kotorske Direkcije za uređenje i izgradnju, Jagoda Berberović, javno je prozvala IGH zbog kašnjenja i zaprijetila raskidom ugovora, ako posao ne završi što prije

Prvi čovjek Instituta IGH Jure RadićPrvi čovjek Instituta IGH Jure RadićNakon što su crnogorski mediji počeli izlaziti s napisima kako je upitno provođenje IGH-ovog 'posla stoljeća' u toj zemlji, čelnik hrvatske građevinske tvrtke Jure Radić potvrdio je da problemi postoje. "Mogu samo reći da problem postoji i mi ga rješavamo, ali ne znam točno na kojoj je razini problem", kazao je Radić. Iako dakle Radić kaže da 'ne zna' o čemu je problem, crnogorski su mediji prije dva dana prenijeli izjave tamošnjih vlasti koji kao razloge mogućeg raskidanja ugovora navode upravo sporost IGH pri projektiranju obilaznice oko grada Kotora.

Sam Radić to nije želio potvrditi u izjavi za Business.hr, ističući kako s 'investitorima neće razgovarati putem medija.' Samo je naveo da očekuje rješavanje problema u sljedećih tjedan dana. Podsjetimo, direktorica kotorske Direkcije za uređenje i izgradnju, Jagoda Berberović, javno je prozvala IGH zbog kašnjenja i zaprijetila raskidom ugovora, ako posao ne završi što prije.

"Sve sam mjere već iscrpila i jedino što nam preostaje je da raskinemo ugovor, ali to nam sada najmanje odgovara", kazala je prije dva dana Jagoda Berberović i dodala kako je zbog takvih problema već raskinula ugovor sa IGH tijekom izrade projekta zaobilaznice Prčanj-Stoliv. Radić pak ističe kako su se njegovi projektanti zaputili prema Kotoru da riješe problem, dok prijetnje Jagode Berberić Radić također nije želio komentirati.

Vezane vijesti

Đukanović se želi vratiti

Đukanović se želi vratiti

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) i nekadašnji crnogorski premijer Milo Đukanović ispituje teren u međunarodnim vodama za povratak na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika