01.07.2009. / 14:24

Autor: Ivica Medo

Nemanja Vidić: Supruga mi je nesretna u Manchesteru, ali ja ostajem na Old Traffordu

Nemanja Vidić, stoper Manchester Uniteda i srpske reprezentacije, otkriva kako na stolu ima ponude Milana, Real Madrida i Barcelone, no ipak je odlučio ostati na Old Traffordu

Nemanja Vidić i Dimitar BerbatovNemanja Vidić i Dimitar BerbatovVidić ističe da ne želi napustiti Manchester iako je njegova supruga Ana nesretna životom u sivom industrijskom gradu na sjeveru Engleske.

"Moja supruga je nesretna našim stilom života u Manchesteru, ali ja neću promijeniti mišljenje. Zadovoljan sam u Unitedu, snagom njegove momčadi i ambicijama za sljedeću sezonu", kaže Vidić.

Nakon gubitka Cristiana Ronalda i Carlosa Teveza, menadžer Uniteda Alex Ferguson nikako si nije smio dopustiti gubitak još jednog važnog igrača.

Zbog toga je odbio brojne lukrativne ponude za srpskog reprezentativca među kojima je najveća bila ona od Barcelona koja je "crvenim vragovima" bacila na stol 26,5 milijuna funti, ali je povećao plaću Vidiću s 50.000 na 70.000 funti tjedno. S takvim primanjima Vidić je najplaćeniji srpski nogometaš.

"Bez obzira na odličnu ponudu Barcelone odlučio sam ostati u Unitedu do isteka ugovora 2012. Nije me briga zarađuju li više od mene Ferdinand ili Rooney. Moja plaća je na razini Berbatova ili Caricka", zaključio je Vidić, ali novinar Suna dometnuo je digresiju kako bi Vidić trebao bolje zaviriti u ugovor Berbatova koji prema njihovim informacijama zarađuje 90.000 funti tjedno.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika