01.07.2009. / 15:11

Autor: Ivica Medo, Totalsport

Olić i Pranjić odradili prvi trening u Bayernu

Prvi trening pod vodstvom Louisa van Gaala odradili su nogometaši minhenskoga Bayerna, među njima i hrvatski reprezentativci Ivica Olić i Danijel Pranjić...

Pranjić i Olić na treningu Bayerna Pranjić i Olić na treningu Bayerna Nizozemac je na travnjak izašao u 11 sati i 11 minuta, precizan je Bild, noseći oko vrata zviždaljku, a u ruci štopericu. "I odmah je pokazao tko je novi šef", dodaje se organizirajući raspored stajanja i čučanja prilikom zajedničkog fotografiranja.

Dodajmo da je na prvom treningu momčadi bilo svih sedam novopridošlih igrača za koje je Bayern platio više od 50 milijuna eura, dakle, uz Olića i Pranjića - Mario Gomez, Anatolij Timoščuk, Andreas Görlitz, Edson Braafheid i Alexander Baumjohann.

Nedostajao je starosjedioc Bastian Schweinsteiger koji se još uvijek oporavlja od ozljede i operacije koljena, te Luca Toni i Lucio koji su dobili nekoliko dana slobodno nakon sudjelovanja na Konfederacijskom kupu.

Prvi trening Bayerna pred novu sezonu u Säbener Strasseu gledalo je 1500 navijača.

Treningu je prisustvovalo više od 1500 navijača.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika