01.07.2009. / 18:07

Autor: Ivica Medo

Cristiano Ronaldo napao 17-godišnju djevojku: 'Ne dopuštam nikome da mi maltretira majku'

Cristiano Ronaldo, nova zvijezda Real Madrida, pod istragom je zbog navodnog napada na 17-godišnju djevojku, tvrdi engleski tabloid The Sun

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoThe Sun piše kako je Ronaldo "poludio" na izvjesnu učenicu Saru Pardal koja ga je iz automobila snimala na ulicama Lisabona.

Ronaldo je navodno izletio iz svog Ferrarija 599 GTB vrijednog 200,000 funti i udario nogom u prozor automobila u kojem je sjedila studentica, a staklo od prozora navodno se razletjelo po djevojci i unutrašnjosti automobila.

Djevojka je potom prebačena u bolnicu gdje su joj sanirali posjekotine na ramenu, a zatim je cijeli slučaj prijavila policiji.

Dok Paradal tvrdi kako je samo obožavateljica portugalske zvijezde, u nekim izvješćima medija može se pročitati kako je ona zapravo "paparazzi" na zadatku.

Sun prenosi kako se Ronaldo ispričao za incident koji se dogodio u prošlu nedjelju u Lisabonu.

"Bio sam u društvu majke, a mlada djevojka pratila nas je i snimala svaki naš pokret. Pokušao sam je ignorirati, ali kad je moja majka u pitanju ne dopuštam nikome, ponavljam nikome, da je maltretira. Žao mi je što sam to učinio, ali ne mogu obećati da neću ponovno reagirati isto u sličnom slučaju", izjavio je Ronaldo.

Ronaldova PR služba odaslala je kratko priopćenje u kojem stoji: "Ronaldo je reagirao impulzivno zbog toga što je htio zaštiti majku."

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika