02.07.2009. / 09:08

Autor: Ivica Medo

Estudiantes prvi finalist Copa Libertadoresa

Estudiantes iz Buenos Airesa plasirao se u finale 50. izdanja Copa Libertadoresa, Južnoameričke Lige prvaka, ukupnom pobjedom od 3:1 nad Nacionalom iz Montevidea

Mauro BoselliMauro BoselliNakon pobjede u prvoj utakmici u Buenos Airesu od 1:0, Estudiantes je sinoć u uzvratu u Montevideo trijumfirao 2:1, iako je nastupio bez svoga glavnog igrača Juana Sebastiana Verona, koji je ozlijeđen.

Dvostruki strijelac za četverostrukog pobjednika ovog uglednog natjecanja bio je Mauro Boselli (52, 90+), dok je pogodak za domaće postigao Alexander Medina volej udarcem u 72. minuti.

U drugom polufinalnom paru večeras se u Porto Alegreu sastaju Gremio i Cruzeiro. Gosti iz prve utakmice brane pobjedu od 3:1.

"Moja momčad je dala 110 posto od svojih mogućnosti i zaslužila je ulazak u finale. Sada se moramo dobro pripremiti za finale jer nas tamo čeka susret s teškim suparnikom, Gremijem ili Cruzeirom", nakon utakmice izjavio je trener Estudiantesa Alejandro Sabella.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika