03.07.2009. / 09:28

Autor: Ivica Medo

Owen u Manchester United za 50.000 funti tjedno

Michael Owen, bivši engleski reprezentativac, prihvatio je ponudu Alexa Fergusona i uskoro bi trebao potpisati ugovor s Manchester Unitedom

Michael OwenMichael OwenJedna od stavki u ugovoru je i ta da će Owen prihvatiti pedesetpostotno rezanje plaće ako mu se dogodi neka teža ozljeda.

Menadžer Uniteda Alex Ferguson kontaktirao je Owena u utorak i ponudio mu 50.000 funti tjedne plaće i dodatni bonus s obzirom na broj postignutih pogodaka.

No, Owen u posljednjih nekoliko godina ima velikih problema s ozljedama i stoga će morati proći detaljni liječnički pregled koji bi se mogao održati danas poslijepodne.

Nekoć najbolji engleski nogometaš karijeru je započeo u redovima Liverpoola, najvećeg rivala "crvenih vragova", a prije dvije godine je kao slobodan igrač prešao u Newcastle.

U posljednje vrijeme pisalo se kako je najbliže prelasku u Hull, a spominjali su se i Everton i Olympiacos. Čini se da će Owen ipak na Old Trafford.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika