03.07.2009. / 13:50

Autor: Ivica Medo

Olić: Nisam u Bayernu da pričam nego da što bolje igram

Hrvatski reprezentativci Ivica Olić i Danijel Pranjić, te njemački reprezentativac Mario Gomez iznijeli su za službenu web stranicu Bayerna svoje dojmove o prvim danima u redovima bavarskog diva

Ivica Olić i Danijel PranjićIvica Olić i Danijel PranjićSva trojica impresionirani su onim što su zatekli u Bayernu.

"Bayern je fantastičan klub s nekoliko odličnih napadača, konkurencija je golema. Kad mi se ukaže prilika, moram je iskoristiti. Nisam ovdje da bih pričao, nego da igram što bolje mogu", kaže Olić koji će se za udarni sastav boriti s Miroslavom Kloseom, Lucom Tonijem i Mariom Gomezom.

Pranjić hvali metode treninga novog tehnika Bayerna Nizozemca Louisa van Gaala.

"Iz Nizozemske mi je poznat ovaj način treniranja s puno vježbanja predaje lopte. Tehnički sam jako dobar i za mene te vježbe nisu problem. Stvarno uživam u takvom načinu treniranja", izjavio je bivši igrač Heerenveena nakon dva odrađena treninga u novom klubu.

Pranjić još uvijek ne zna na kojoj će ga poziciji koristiti Van Gaal. Možda će igrati lijevog beka, a možda na mjestu lijevog krila umjesto Francka Riberyja.

Najskuplje ovoljetno pojačanje Bayerna je Mario Gomez koji je stigao iz Stuttgarta.

"Želim se dokazivati na svakom treningu i ostaviti što bolji dojam. Moj je cilj da se što bolje pripremim za službene utakmice", tvrdi njemački reprezentativac.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika