05.07.2009. / 12:55

Autor: Hina

Otkriven signal iz crnih kutija zrakoplova A310 Yemenija Airwaysa

Podsjetimo u zrakoplovnoj nesreći poginulo je 153 putnika dok je jedna djevojčica čudesno preživjela i već se vratila obitelji u Francusku

A 310 Yemenia Airwaysa srušio se u utorak ujutro u Indijski oceanA 310 Yemenia Airwaysa srušio se u utorak ujutro u Indijski oceanOtkriven je signal iz crnih kutija Airbusa A310 tvrtke Yemenia, koji se srušio u noći s ponedjeljka na utorak u vodama Komora, priopćeno je u nedjelju iz francuskog i komorskog službenog izvora.

"Istražitelji Ureda za istrage i analize (BEA) otkrili su signal crnih kutija", kazao je glavni komorski istražitelj Ali Abdu Mohamed u priopćenju.

Glasnogovornica BEA, službenog organa zaduženog za istragu s francuske strane, potvrdila je signal iz crnih kutija zrakoplova Yemenije.

"BEA potvrđuje da je signal dviju crnih kutija zabilježen jutros u okviru podmorske potrage radi lokaliziranja crnih kutija na letu IY 626", piše u priopćenju BEA.

Podsjetimo u zrakoplovnoj nesreći poginulo je 153 putnika dok je jedna djevojčica čudesno preživjela i već se vratila obitelji u Francusku.

Vezane vijesti

Pet mrtvih u sudaru dvaju zrakoplova u Kanadi

Pet mrtvih u sudaru dvaju zrakoplova u Kanadi

Dva privatna zrakoplova sudarila su se u nedjelju iznad kanadske pokrajine Saskatchewana, pri čemu je poginulo svih pet osoba u objema letjelicama,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika