06.07.2009. / 20:54

Autor: Ivica Medo

Cristiano Ronaldo skida djevičanstvo vrućoj Talijanki

Najskuplji nogometaš na svijetu Cristiano Ronaldo pronašao je novu ljubav koja se "nudila" najboljem platiši preko tv ekrana

Raffaella Fico, nova djevojka Cristiana RonaldaRaffaella Fico, nova djevojka Cristiana RonaldaNe radi se o Paris Hilton nego o 21-godišnjem talijanskom fotomodelu Raffaelli Fico koja je prije osam mjeseci ponudila na aukciji svoje "djevičanstvo" najizdašnijem platiši.

Portugalski nogometaš navodno je s Talijankom bio na koncertu Eltona Johna u Lisabonu i kao pravi kavalir upoznao je s ostarjelom pop zvijezdom. Ronaldo je talijansku manekenku predstavio engleskom pjevaču kao svojom djevojkom.

Raffaella je svojedobno sudjelovala u jednom od izdanja talijanskog Big Brothera i za skidanje svoga navodno djevičanstva dobila je ponudu od neimenovanog biznismena od čak milijun eura.

No, vruća Talijanka je odbila ponudu rekavši da je to bila tek šala s kojom je željela privući veći publicitet na sebe.

Hoće li Portugalac zavući ruku u džep i odvojiti nešto od svoje godišnje plaće koja iznosi tričavih 13 milijuna eura, tek će se vidjeti, ali poznato je da Ronaldo ne škrtari kad su u pitanju žene. Na Paris Hilton je nedavno u Los Angelesu potrošio 20.000 dolara samo na skupa pića u jednom noćnom klubu.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika