06.07.2009. / 22:07

Autor: Ivica Medo

Prve izjave Ronalda: Nadam se da ću Realu biti jednako dobar kao i Unitedu

Nakon predstavljanja pred prepunim stadionom i odlaska u tunel Cristiano Ronaldo je dao prvu izjavu Real Madrid TV-u

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoRonaldo je iznio prve dojmove s predstavljanja, a zatim se razgovaralo o nogometu:

"Mislim da je engleska Premier liga fizički najzahtjevnija. Morate biti snažni i hitri, jer je nogomet koji se tamo igra vrlo brz i dinamičan. U Španjolskoj je drugačije. Manje momčadi se ne boje igrati otvoren nogomet. Mislim da se u La Ligi igra dopadljiv nogomet koji publika voli gledati. Nadam se da ću u Realu biti jednako dobar kao i Manchester Unitedu. Naporno ću trenirati i vrlo sam samouvjeren da mogu uspjeti."

Ronaldo je zatim govorio o pritisku koji ga čeka kad počne nova sezona.

"Kada igrate u velikoj momčadi, uvijek ste pod pritiskom. Osjećam pritisak, ali to nije problem. Samopouzdanje mi je na visokoj razini. Mislim da sam došao u pravi klub u kojem ću moći napredovati u karijeri i fokusiran sam na to kako da što bolje odradim svoj posao i pokažem ljudima koliko sam dobar nogometaš."

Di Stefano, Ronaldo i EusebioDi Stefano, Ronaldo i Eusebio"Imamo nekoliko novih igrača u momčadi. Mislim da je predsjednik odradio sjajan posao i siguran sam da će Real biti puno bolji nego prošle sezone. Barem se nadam. Sad nas očekuju pripreme, moramo izgraditi dobru momčad i kada sezona počne moramo biti spremni i jaki. Moramo igrati kao momčad i zato ćemo biti prvaci. Jer, samo ako imaš dobru momčad, možeš biti prvak."

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika