06.07.2009. / 23:26

Autor: Ivica Medo

Ronaldov prvi ulazak u svlačionicu Real Madrida

Četrdesetak minuta prije nego što je izašao pred prepuni Santiago Bernabeu, Cristiano Ronaldo prvi je put ušao u svlačionicu svoga novog kuba

Cristiano RonaldoCristiano Ronaldo"Nikada prije nisam bio ovdje", zaustio je Portugalac znajući da ga vani čeka 80.000 navijača.

Show Cristiana Ronalda na Bernabeuu započeo je svlačionici gdje se mentalno pripremao za izlazak pred publiku žonglirajući s loptom. Lopta minuta nije padala na tlo, a Ronaldo je novinaru web stranice Real Madrida otkrio da je to njegov način oslobađanja od stresa.
U međuvremenu u prostoriju je ušao sportski direktor Reala Jorge Valdano, a Ronaldo ga je upitao od kakve je podloge napravljena bina na kojoj će pozirati fofografima.
"Od iste ove kakva je u svlačionici", odgovorio je Valdano što je odmah smirilo Portugalaca koji nije želio na predstavljanju napraviti niti jednu pogrešku, htio je da sve bude savršeno.
"Hoće li ovo biti najveća prezentacija u povijesti", zapitao je Ronaldo, a Valdano je odgovorio: "Da, srušio si sve rekorde."
Na Ronaldovom licu vidjelo se zadovoljstvo zbog te informacije, prenosi novinar web stranice Real Madrida.

Ronaldo je zatim strpljivo pozirao fotografima mijenjajući dresove na kojima je njegovo ime bilo napisano arapskim, pa kineskim i japanskim pismom.

Ronaldo tehnicira s loptomRonaldo tehnicira s loptomDesetak minuta prije prezentacije u svlačionicu je ušao i predsjednik Real Madrida Florentino Perez, a Ronaldo je još uvijek tehnicirao s loptom: "Kakav ste igrač", zapitao je Ronaldo Pereza, a ovaj mu je odgovorio: "Nogomet ostavljam tebi, dragi moj prijatelju."
Ronaldo i Perez su nekoliko minuta razgovarali o običnim stvarima, a zatim su se polako uputili prema izlasku na teren gdje ih je dočekalo 119 decibela buke.
Ronaldo je poljubio križ na lančiću i posljednji put je pogladio loptu prije nego što je izašao pred publiku.
I spektakl je mogao početi.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika