07.07.2009. / 16:15

Autor: Ivica Medo

Denis Glavina vraća se u zagrebački Dinamo

Bivši junior Dinama i mladi hrvatski reprezentativac Denis Glavina pojačat će zagrebački Dinamo u novoj sezoni na poziciji lijevog bočnog

Denis GlavinaDenis GlavinaDenis Glavina rođen 1986., bivši junior Dinama i mladi reprezentativac, vraća se u klub. Dinamo ga je posudio na jednu godinu od ukrajinskog Vorskla-Naftahas, pobjednika ovogodišnjeg ukrajinskog kupa s opcijom otkupa. Igra na poziciji lijevog beka. S 18 godina odlazi u Dinamo Kijev i već petu godinu igra ukrajinsku ligu. U Zagrebu ga očekujemo u petak. Time je završila Dinamova potraga za pojačanjima, stoji u službenom priopćenju Dinama.

Glavina je 2006. proglašen najperspektivnijim nogometašem ukrajinske lige i mogao bi biti pojačanje za momčad Krunoslava Jurčića koji je zahtjevao od Uprave da mu pronađe kvalitetnog igrača na poziciji lijevog bočnog.

Glavina je po dolasku u Ukrajinu nastupa za drugu momčad kijevskog Dinama, a zatim je otišao na posudbu u Dnjipro, pa Vorsklu iz Plotave gdje je igrao prošlu cijelu sezonu. Vorskla je otkupila ugovor od kijevskog Dinama i sada ga šalje na posudbu u zagrebački Dinamo.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika