08.07.2009. / 00:49

Autor: Ivica Medo

Messi popljuvao Chelsea: Znaju samo nabijati i tući

Najbolji igrač Barcelone Lionel Messi u razgovoru za magazin Four Four Two kritizirao je Chelseajevu taktiku u polufinalu Lige prvaka protiv katalonskog ponosa

Lionel MessiLionel MessiArgentinac je ponovno podigao ionako visoke tenzije između dva kluba kazavši da je šokiran stilom igre Chelseaja u Ligi prvaka.

Novi trener Chelseaja Carlo Ancelotti najavio je da će nastaviti gdje je stao Guus Hiddink, odnosno da će dovesti londonski klub do finala Lige prvaka i osvojiti je.

No, Messi misli kako će Barcelona znati izaći na kraj s momčadi koji ne zna igrati ništa drugo osim klasičnog bunkera.

"Ako izađu na teren i pokušaju igrati nogomet, onda dobro. No Chelsea protiv nas niti u kojem trenutku nije pokušao igrati nogomet. On su to jednostavno odbijali. Njihova taktika je bila da stanu pred svoj gol, sjeckaju igru i prave konstantne prekršaje. U toj utakmici bilo je svega osim nogometa. To nije stil Barcelone, mi želimo kontrolu lopte cijelo vrijeme. Kad morate igrati protiv takvih momčadi ne možete a da se ne zapitate kako je moguće da postoji momčad s takvim igračima koji ni ne pokušavaju dotaknuti loptu", zapitao se Messi koji jedino što pamti s uzvratne utakmice u Londonu jest defanzivni stil igre Chelseaja, dok se uopće ne sjeća najblaže rečeno kontroverznih odluka norveškog suca.

"U rijetkim slučajevima kad bi došli do lopte, vratili bi loptu svojem golmanu, a ovaj bi je ispucao kamo stigne. I to je bilo sve od njihove igre. Doista je teško povjerovati da momčad koja je igrala u finalu Lige prvaka i osvojila englesko prvenstvo može igrati takav nogomet", zaključio je Messi.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika