09.07.2009. / 14:36

Autor: Anamarija Kronast

Putevima Modnog Mačka: I Fashion Guru je napisao knjigu

Boris Banović poznatiji kao Fashion Guru odlučio se, poput svog kolege Marka Grubnića, okušati u pisanju pa ovih dana izlazi njegova prva knjiga 'Vodič za suvremenog muškarca'

Boris BanovićBoris BanovićBoris Banović, poznatiji kao Fashion Guru, ovo je oblačno ljeto odlučio iskoristiti do maksimuma i bacio se na posao. U kolovozu izlazi njegova prva knjiga 'Vodič za suvremenog muškarca', a predstavit će ju i na Interliberu.

Vodič će pokriti niz tema koje bi mogle pomoći muškarcima da se lakše snađu u životu, od savjeta kako se odjenuti do toga kako se ponašati prema pripadnicama ljepšeg spola. Nisu svi današnji muškarci, kako tvrdi Banović, u kvartovskoj ćevabdžinici niti ispijaju litre piva, pa je uvjeren kako će njegov prvijenac naći svoju publiku.

Uz redovnu rubriku u Red Carpetu, modnu liniju 2B i spisateljski debi, Fashion Guru ovih dana na svojoj web stranici pokreće i novi blog neobičnog autora. Njegov vjerni prijatelj i kućni ljubimac Mickey Cash pisat će duhovito o tome kako je to živjeti pseći život. Uz Fashion Gurua, naravno.
Za razliku od Marka Grubnića koji je napisao roman, Boris se ipak odlučio za "how to" shemu.

Vezane vijesti

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

Knjiga "Prikrivena stratišta i grobišta jugoslavenskih komunističkih zločina" autora Josipa Jurčevića, koja donosi popis činjenica o mjestima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika