10.07.2009. / 15:20

Autor: Ivica Medo

Ronaldo na prvom treningu Real Madrida: Akreditirano stotinu novinara

Cristiano Ronaldo odradio je danas u prijepodnevnim satima prvi trening sa suigračima svojega novoga kluba Real Madrida

Cristiano Ronaldo na prvom treningu Real MadridaCristiano Ronaldo na prvom treningu Real MadridaTreningu je nazočilo stotinu akreditiranih novinara, a prvi je na travnjak istrčao kapetan Raul Gonzalez. U rad prve momčadi Real Madrida uključio se i Karim Benzema koji je sinoć imao predstavljanje na Santiago Bernabeuu pred 20.000 navijača.

Ronaldo sa suigračimaRonaldo sa suigračimaTrening u Realovu centru Valdebebas vodio je Manuel Pellegrini, novi trener Reala koji je na toj funkciji zamijenio Juandea Ramosa u lipnju nakon što je pet godina proveo na klupi Villarreala.
Od ostalih novopridošlih igrača na treningu su bili Ezequiel Garay i Alvaro Negredo. Garado je prošle godine potpisao za Real ali je ostao na posudbi u Racing Santanderu, dok je Negredo posljednje dvije godine proveo na posudbi u Almeriji.

Real Madrid odlazi na pripreme u IrskuReal Madrid odlazi na pripreme u IrskuDruga dva velika pojačanja Reala Kaka i Raul Albiol još uvijek su na dopustu zbog sudjelovanja na Konfederacijskom kupu, jednako kao i stari članovi "kraljevskog kluba" Iker Casillas i Sergio Ramos.
Real Madrid sljedećeg ponedjeljka odlazi u Irsku gdje će odraditi dio priprema do 22. srpnja, a na "zelenom otoku" odigrati će prijateljsku utakmicu s domaćim Shamrock Roversima, zatim se vraća u Madrid kako bi sudjelovao na Kupu mira od 26. srpnja do 2. kolovoza, a onda odlazi na turneju po Sjevernoj Americi, gdje će odigrati prijateljske utakmice u Torontu i Washingtonu 7. i 9. kolovoza.

Također, Reala očekuje 19. kolovoza prijateljska utakmica s Borussijom Dortmund, a 25. kolovoza Galacticosi će nastupiti na Trofeju Santiago Bernabeua i to će biti glavna provjera pred početak nove sezone Primere Divison.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika